Slangesett

Nor-Dax har gleden av å tilby et godt og bredt slangesett sortiment fra Flexicare Ltd. Flexicare har som mål å forbedre pleien for både pasient og klinikere med et omfattende og riktig utvalg produkter som ivaretar naturlig fuktighetsbalanse i lungene. Utviklerne samarbeider tett med klinikere, og resultatet er brukervennlige og funksjonelle produkter. Dedikert til forskning og utvikling av produkter i over 35 år, er Flexicare en viktig bidragsyter til samfunnet på gode produkter og sammensetninger. Ved utvikling av slangesett er det lagt stor vekt på kvalitet, brukervennlighet, lette og fleksible materialer for best å kunne tilby en naturlig fuktighetsbalanse i lungene. Vi har derfor gleden av å tilby slangesett med god balanse mellom fuktighetsnivå og minimal kondensering. 

Finner du ikke kombinasjon av slangesett du er interessert i? Sjekk hjemmesiden til Flexicare, eller ta kontakt med oss. 

For ytterligere informasjon: Klikk her for Flexicare sin hjemmeside

 

Slangesett med varmetråd til voksne

Ventimyst - Slangesett Respirator

Bestillingsnummer: 038-31-253
Slangesett 22mm, enpasient til voksen voksen. Slangesettet innholder slange med vametråder, fuktekammer, Y-stykke, mellomstykker.

 

Slangesett CPAP/HFOT

Bestillingsnummer: 038-31-402
Slangesett med varmetråd og fuktekammer til bruk med Maske CPAP/High Flow Oksygen Behandling voksen. Slangediameter 22mm.

Slangesett CPAP med Y-stykke

Bestillingsnummer: 038-31-102
Slangesett til CPAP med varmetråd og fuktekammer. Ekstra overganger, Y-stykke og kort ekspirasjonsslange.

Slangesett BiPAP

Bestillingsnummer: 038-31-601
Slangesett til BiPAP med varmetråd og fuktekammer. Slangediameter: 22mm, ventilasjonshull, overganger og trykkmålingsslange.

 

Slangesett med varmetråd til barn

Ventimyst - Slangesett respirator

Bestillingsnummer:
Slangesett til respirator med varmetråd og fuktekammer til barn. Slangediameter 15 mm. Ekstra overganger og trykkslange gjør dette settet fleksibelt til både til både tube, maske og oksygen behandling.

.