Ventilatortestere og testlunger

Ventilatortestere og testlunger fra Sveitsiske IMT Analytics.
Høy målenøyaktighet i kombinasjon med brukervennlighet har gjort dette til markedsledere. Brukes av de fleste produsenter. Send forsepørsel til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  for mer info og tilbud/demo.

PF300

- Testset m Smartlung
- PC sw via USB

PF300 er det komplette testinstrument for test av ventilatorrelatert utstyr. Klarer å emulere flowmåling av forskjellige gasstyper, måler da også: temp/luftfuktighet/O2konsentrasjon/baro trykk.
Kan kobles til pc via USB for logg og realtidsmålinger m grafer. Anestesigassprobe er tilleggsutstyr for måling av Ane gass konsentrasjon.

Citrex H4

- Kompakt
- Også med O2 sens

Citrex er vårt nyeste testinstrument fra IMT. Klarer nesten like mye som PF300 og kan kobles til PC via nettverkskabel. Transportvennlig med softcase inkludert i leveranse av Citrex testset. Lithium batteri og OLED skjerm - moderne teknologi.

SmartLung testlunge

- Regulerbar
- Voksen/Barn

 

SmartLung  kan reguleres mht Resistance, Compliance og lekkasje. Utbyttbare deler.

EasyLung testlunge

- Få deler
- Autoklaverbar

 

EasyLung er en enklere og rimeligere testlunge uten innstillingsmuligheter. Fem deler som alle er utbyttbare og autoklaverbare til 134 grader.

TestLung Infant

- Justeringmuligheter

 

Anbefalt testlunge til Fabian ventilatoren. Kan justeres for ventilering på en eller to lunger. Kan stille inn lekkasje. .